info@bohemia-agency.cz
+420 603 253 053
 

Otevíráme další Školu modelingu pro zájemce

1/10/2015 4582x přečteno 0 komentářů

Dobrý den naše mílé/lí, začínající nebo již stávající a nebo potencionální modelky/ modelové naší agentury,

jelikož bychom Vás rádi připravili na vrcholový modeling, aby jste všichni prošli bez problémů na castinzích na módní přehlídky a neměli problém s modelingovou chůzí, mimikou a suverenitou, bez které se bohužel ve světě modelingu neobejdete a byli opravdu dobře připravení a také pro cestování do zahraničních agentur, od toho se také odvíjí i natočení profesionálního prezentačního videa catwalk, které se do zahraničí musí spolu s fotkami posílat, uspěli na focení, nabízíme, otevření dalšího ročníku Školy modelingu .

Některým z Vás jsem se snažila předat zkušenosti, co se chůze na podpatcích týká, mužům základy chůze, některým jsem se ještě nestačila v tomto ohledu věnovat, ale po přezkoumání těch, kterým jsem se již trochu věnovat mohla, jsem zjistila, že se nelze doma naučit úplně vše a bez chyb, je potřeba kontrolovat nejen chůzi , držení těla, mimiku obličeje a naučit se zvládat možný stres s tím vším spojený, tak, aby jste to zvládali sami doma a byli naprosto perfektně připravení a na castinzích uspěli a i v zahraničí. Některým jsem ještě nestihla leč i malé zkušenosti předat, ale myslím, že by to i tak dopadlo podobně, jako u těch, kterým jsem se již snažila nějaké zkušenosti předat. Je opravdu velká konkurence je potřeba být perfektně připraven/a a proto nabízím Školu modelingu.

V případě zájmu, mě prosím kontaktujte mailem (info@bohemi-agency.cz)

Co se ve škole modelingu naučíte:

Vše:-)

Perfektní a suverénní chůzi na podpatcích, včetně otoček na mole, vyslékání svršků, jak se co předvádí a co je podstatné a čeho si všímat Jak se chovat v zákulísí před přehlídkou- backstage

Držení těla

Mimiku obličeje

 Ladný pohyb

Nácvik základních choreografií

Jak vystupovat na castingu

Základy herecké choreografie

Umění vyjadřování různých emocí

Zvládání nervozity na castingu

Jak pózovat před fotoaparátem

Správnou životosprávu

Jak pečovat o vlasy

Jak se obléci a upravit na casting Castingy v zahraničí

Cesty do zahraničí, jak postupovat a co je důležité pro zahraniční pobyt v které zemi

A mnoho dalšího......

Škola modelingu by dle dohody probíhala dvě soboty, jedna neděle, pokud by to nestačilo, přidáme další:-) Začínali bychom v listopadu, aby jsme vše stihli na další možné castingy. Škola by začínala v 9-10 ráno podle dohody a vždy bychom se společně učili 2 hodiny, v případě potřeby bychom zůstali déle:-) Místo, ve které tělocvičně v Brně, bychom se scházeli, bude upřesněno. S sebou dívky, lodičky na vysokém jehlovém podpatku, leginy, tílko, stažené vlasy, žádná líčidla, muži, pohodlné oblečení a oblekové boty. Cena za Školu modelingu je 5 500 Kč,-, pokud bychom museli přidávat, cena by se navýšila o počet přidaných dní. Školné se platí v hotovosti na první zahajovací hodině. Dostanete dokument o zaplacení.

Kdo má zájem, ozvěte se

Přidat komentář