info@bohemia-agency.cz
+420 603 253 053
 

Poplatky za castingová řízení???? Hloupost!!!

2/7/2015 5634 reads 4 komentáře

Zaujala mě upoutávka na TV Prima do televizní soutěže na modelky se zaručeným contractem do Japonska a myslím, že jsem nebyla sama, koho tato upoutávka zaujala , jelikož šlo o něco nového. Proto jsem se podívala na webové stránky, abych se dozvěděla více a přišlo překvapení:-), v podobě toho, že jde pouze o Školu modelingu s agenturou v Mostě a ne o přímou soutěž, kde se vyberou opravdu ty nejlepší a těm bude nabídnuta smlouva s nejlepší agenturou v Japonsku- ani v upoutávce či na webových stránkách není zmíněn název dotyčné japonské agentury, což je poněkud zvláštní, jelikož když nabízí někdo contract, měl by být konkrétní a také by měla být známá dotyčná agentura, se kterou je vše dojednáno.

Nejvice mě ovšem zarazilo, že na webových stránkách agentury, která si upoutávku v Tv zaplatila, je POPLATEK 390 Kč,-, pouze za to, že se přihlásí dívka či muž , aby se vůbec mohli castingu zúčastnit. Také slogan! My to poznáme", který v upotávce zazní, nekoresponduje s POPLATKEM za účast na castingu. " My to poznáme" je o registrčním formuláři, kde se doplní potřebné informace a přiloží vhodné fotografie a pokud zaujmeš, je druhá fáze, ososbní setkání v agentuře a to vše bez POPLATKŮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud agentura již dopředu účtuje POPLATEK a ani tě nevidí, je to poněkud zvláštní. Zaplatˇa někdo se na tebe třeba podívá:-), zdá se to úsměvné, ale ono to vlastně moc úsměvné není. Spíše smutné a ještě smutnější je to, pokud někdo na toto naletí a myslí si, že díky tomu se stane světovou modelkou/modelem.

 

 

Comments

Souhlasím, toto mě naprosto dorazilo, že v televizi je reklama na takovou agenturu (jde videt, že opravdu stačí zaplatit v televizi a zveřejní uplně cokoliv) která požaduje poplatek 390kč. Měla jsem sto chutí jim napsat jestli toto myslí vážně. Díky bohu, že jste tu vy!!! :-)
Ano, je to naprostá hloupost, platit za to, že se jdu jen ukázat. Lákají na možnost dostat smlouvu s " nějakou" agenturou v Japonsku:-), nic konkrétního, žádný název agentury, aby se dívky mohly podívat na webové stránky, kam by popřípadě jely:-)
Po nás chtěli ve studiu Picaso dokonce 2.500,- za casting....!!!
To musí být opravdu důvěryhodná agentura:-(((

Add new comment