info@bohemia-agency.cz
+420 603 253 053
 

Časté dotazy k ceně Škola modelingu

22/6/2015 4614 reads 0 komentářů

Každé učení , každý kurz je investicí, ale je to investice do tebe, aby jsi byl/la, připravenn/a na profesionální dráhu modelingu. Náklady na Školu modelingu jsou vhodný prostor s dostatkem místa , lektoři.

Pokud se chceš naučit nějaký cizý jazyk, který nemáš jako základ ve škole nebo se v něm zdokonalit, musíš chodit do další školy, nebo když chceš řídit auto, musíš projít autoškolou a vše si musíš individuálně zaplatit. Nelze řídit auto bez řidického průkazu a ten získáš učením a taky zaplacením autoškoly.To samé je u každé školy, kurzu modelingu.

Škola modelingu probíhá 4-8 víkendů, dle počtu uchazečů, každému se musí vyučujíci věnovat a pomoci mu zvládat vše, co modeling s sebou přináší, pokud je uchazečů do 6, je dostatek času a místa pro individulální učení a stačí 4 víkendy,aby všichni důkladně pochopili a vyzkoušeli si, co modeling obnáší. Pokud by nestačili všichni pochopit a naučit se vše důležité, co s modelingem souvisí za 4 víkendy, je potřeba více času a tak se přidávají další víkendy až do 8 víkendů, za tuto dobu se každý vždy vše spolehlivě naučil a mohl okamžitě začít pracovat na módních přehlídkách.

Cena za školu modelingu je od 5-10 000 Kč,-, dle počtu víkendů.

Můžeš najít školu modelingu u agentur již od 3 000 Kč,-, ale trvá většinou pouze víkend a z naší zkušenosti, chodí k nám uchazeči , kteří mají takovou "školu" za sebou a nic neumí a potom si musejí bud zaplatit další školu a nebo to vzdát, vše za jeden víkend, aby jsi byl profesionálně připraven/a, není ve většině případů možné!!!!!!

 

Add new comment