info@bohemia-agency.cz
+420 603 253 053
 

Chci se stát modelkou

12/5/2015 4192x přečteno 0 komentářů

Začínáme:

První předpoklad k tomu, abych byla přijata do modelingové agentury. Důležitá je výška, štíhlá a souměrná postava,fotogenická a zajimává tvář,temperament, dobrá plet´, hezký úsměv, bílé zuby, chut´se předvádět.

Výběr modelingové agentury je velice důležitý, nejdříve se podívej na webové stránky agentury, musejí tě zaujmout, důležité jsou reference o agentuře, co agentura produkuje, jaké má modelky, modely, v sekci Novinky můžeš vidět, jak, kde a pro koho modelky a modelové agentury pracují.

Pokud si vybereš agenturu a myslíš si, že splńuješ předpoklady pro přijetí, vyplníš dobře registrační formulář a pošleš svoji u dívek- nenalíčenou fotku obličeje a postavu v plavkách.

Do agentury se můžeš dostat i na základě vyhlašovacích castingů na Nové tváře modelingu, kde si tě porota prohlédne a udělá s tebou základní pohovor.

Pokud agenturu zaujmeš a jsi vhodný kandidát pro přijetí, agentura tě vyzve k dalšímu osobnímu setkání, kde se již konkrétně domluvíte na prvních krocích, které budou velice důležitou součástí ve tvé profesionální modelingové kariéře.

 

Přidat komentář